Ime: Nikola Prezime: Pavlovic Nick: dzony Godiste: 96 Mesto: Srbija / Krusevac Mic / ts : da Steam: steam na msn MSN: malimaster@live.com ex's clans: -->rember my name [JA,haso,s1pche,phobius.usp,hinata,dalle] -->g-elemets [JA,c0lex,sorka,i nmg se setim dalje] -->nplay [JA,m1tke,motor head , maidftw , dly, faka , Techno] 3 puta -->freestyle [JA,FEEL,PTR, motor head , S1G1 , SYNDROME ] -->dvt-team [JA,limun , GABRIELA ,antrqx dalje nzm] -->nevermind [JA,mader,shama,skin,wundeer,enyce] nmind 2 put samo se secam 2 postave -->hysterija [JA,krpyton,maidftw,nikola i nmg se setim] -->dream team [JA,voker,zlo,KIDI,spawn,hamz0n1,Rkoma] -->holymakers [JA,unusual,KOKANDIJA,GTHK itd] -->BiA [JA,sXe,zOBLA,flash,mINDFEAK] -->SBS [JA,nayson,crTpton1te,peskan,naboyche,gthk,rwn,SASHA,zocekooreee] -->SBS #2[JA,m1tke,zeks,def,ronin,cr1pton1te,Rkoma] -->addactive [JA,mitke,igor1337,zec,swedish,power] SS/DEMO:
1 ace izbrisan sa yt zato sto mu los edit bio -.-'
gl
visaTM.ShomyBRE Administrator
Posts : 589 Join date : 22.10.2010 Age : 35 Location : Belgrade
Naslov: Re: prijava @ dzony Sre Nov 24, 2010 10:22 am
Pazi brate ja nisam zaduzen za kanter, ali ono sto ti ja mogu reci iz prve ruke, da velike poteskoce moze da ima to sto si iz Krusevca.... ali pusticu ja poruku sada ovima sto su glavni za cs da pogledaju sve ovo, pa ce ti oni reci sta misle...